2013. szeptember 16., hétfő

Az az ORAREND -.-

Sziasztok :) Na meg is volt az evnyito,amiben persze nem volt semmi extra csak ugyanazt elmondtak amit az eddigi evek soran minden evnyitokor,aztan felmentunk az osztalyba,ahol mar minden a "helyen" volt,mivel mi a padokat elozo evben osszetolva hasznaltuk,s iden mivel harom uj osztalytarsnonk is lett egy eleg keserves latvany fogadott mikor is,paran felmentunk,hogy a padokat szethuztak :O de semmi gond a problemat hamar megoldodtuk,s a legfontosabb azaz a hatso padsor ami all 4 paros padbol ,megmaradt :)Miutan bemutatkoztak az ujjak,azutan Oszi lediktalta az orarendet ami valami borzaszto!
Minden nap hetre megyunk,Hetfon es Kedden 3-ig vagyunk,valamint elso felevben nincsen rajz T.T hanem zene,s aztan masodikban forditva..de ami jo hir,hogy lesz pszichologia :) amit mar min varunk :D egy heten ketszer Szerdan es Penteken :)de ami viszont rossz,hogy 3 igen 3!! tori orank van plusz meg negyediknek bejon a torci angolul >< aaaaa..
Na meg persze,hogy mar holnap fel kell menni hetre,es mivel kezdunk?? Kemiaval,aminek a tanara nem mondom nagyon aranyos vicces oreg..deeeeee...komolyan veszi az anyagot,es szeret "meglepeteseket" okozni.
De ami megis a legjobban faj itt,hogy Bye-Bye delig alvas es ejjel haromig netezes..na meg udv reggel 6-kor keles es 11-kor lefekves.. :( De mindenek megvan a maga elonye..a heten nem is lesz gond,meg csak szokjuk ujra a sulit,igy mega delutani programokat nem kell teljes mertekben kizarni :) ami jo..apropo program..KEDD jessszus *szivveres bumm-bumm-bumm-bumm* oke semmi panik huh :")
Na rendben,remelem nektek nagyobb mazlitok van az orarenddel mint nekem,esetleg kudjetek el,a velemenyetekkel egyutt :) szivesen olvasom :3 Legyetek jok,holnap jelentkezem!
Udv,Almodozo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése