2014. február 6., csütörtök

Csokiskifli :)

Sziasztok..azaz jo reggelt :D en epp ulok az agyon 7days epres vanillias csokiskiflit majszolok,es a Tvben Eminem ft. Rihanna -Monster szol,ami igaz,hogy mar legalabb az szazadika alkalom de nem lehet megunni :)
 Hmm..nemtudom mit reggelizzek,oke most gondoljatok,hogy "minek reggeli most eszel csokiskisflit..ami meg csak nem is csokis..."de a reggeli a legfontosabb etkezes a napbol,szoval muszaj,jelenleg versenyben az omlett es a melegszendvics van..s mivel melegszendvicset ettem tegnap is maradok az omlettnel..mondanam,hogy errol is keszitek "DIY" de 1.furan nezne ki. .....eeeees 2. a kaja is furan nezne ki ha egyszer en kerulok as konyhaba,nem az nagyon finom de meg nem annyira modern a technologia,hogy az izet is erezzetek nemcsak a kepet lassatok.
S mik a terveiek mara? hihetetlen felfogni ,hogy vakacio van s maris csutortok,ez valami rettenetes..:( ki kell hasznalnom,s a kepeket is lassan ki kene valogassam amit falra teszek..de olyan faraszto azt a sok mappat atbongeszni :/ de muszaj :)
No..de ideje lenne valami masrol is beszelni nem csak az eletemrol..mert kell egy kozerdeku tema is..ees legkozelebb lesz az de a tema nem mas mint *dobpergeeeees*...BATORSAG :)
IIIIgen,...eredetileg a nagybetus mindent felforgato szerelemrol akartam de mar ha ugyis mindjart valentin nap akkor addig varok vele :) Na de megyek is en mostmar :D
Szep napot <3
Udv,Almodozo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése